Método 4
Video, audios, pictures, design, sunflowers and hidden microphone, 2013
L'agència d'espionatge Método 3, a Madrid i Barcelona, estava vinculada amb diferents celebritats de la política, la cultura o l'esport. Tot va acabar amb un enregistrament al restaurant La Camarga entre una líder del Partit Popular català i l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, fill de l'expresident Jordi Pujol, amb un micròfon amagat al gerro central de flors a la taula, parlant de diners a Andorra.

La agencia de espionaje Método 3, en Madrid y Barcelona, estaba relacionada con diferentes celebridades de la política, la cultura o el deporte. Todo terminó con una grabación en el restaurante La Camarga entre una líder del Partido Popular catalán y la ex novia de Jordi Pujol Ferrusola, hijo del ex presidente Jordi Pujol, con un micrófono oculto en el florero central de la mesa, hablando de dinero en Andorra.

Método 3 agency spy, also in Madrid and Barcelona, was related to many celebrities, involving politics, culture or football. A list was leaked. Everything ended with a recording at La Camarga restaurant between a Catalan Partido Popular leader and the ex-girlfriend of Jordi Pujol Ferrusola, son of former president Jordi Pujol, using a microphone hidden in the centrepiece vase of flowers, talking about money in Andorra.